Hemma från stallet

Kom hem från stallet för en stund sen, jag var bara där och red Inter och sen åkte jag hem igen. Har blivit så himla omotiverad att vara i stallet, när jag är där blir jag bara sur och irriterad över precis allt. Jag har inte ridit ordenligt sedan jag hoppade med Dinie för nästan exakt en månad sen. Med ordentligt menar jag då galoppera, rida dressyr, hoppa osv. 
 
Skrittade iallafall bara Inter en sväng idag och det gick väl helt okej, finns inte så mycket mer att säga om det! Imorgon blir det intervaller för hans del. 
 
Nu ska jag fara ut och springa en sväng, med musik i öronen och bara rensa tankarna lite. Sen ikväll blir det bara en lugn kväll, har alltås massor med tid över till bloggen. Så jag undrar, är det något speciellt ni skulle vilja läsa om? Har ni något önskeinlägg eller liknande?
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin