Hemma!!

Nu har jag precis kommit hem och sitter och retar Linda för att det är  läääääänge kvar tills hon slutar hahahahaha. Skadeglädjen är den enda sanna glädjen....
 
Ska äta något och sen fara till stallet, då är det tävlingsfix som gäller! Allt ska smörjas och packas, och Kryckan ska ridas, badas och knoppas (knoppar om jag hinner och orkar). Hade tänkt rida ett ganska lugnt pass idag. Om det är älgjakt i skogen så får jag rida i byn, där går det inte att galoppera på sommaren.. Får se hur jag gör!
 
Har dessutom världens beslutsångest om vilket schabrak jag ska ha I LAn på söndag. Imorgon kommer jag ju ha klubbschabraket eftersom den klassen är laget. Det står mellan nya hööks schabraket, röda GG, design by LO eller mitt bruna Lami cell. I-landsproblem....
 
Laget från Lycksele!
 
Kan också säga att detta inlägget tog nästan 50 min att skriva..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin