Hoppning

Idag hoppade vi i stora ridhuset och det gick sådär. Mamma byggde upp tre räcken och en linje med en oxer och ett räcke med tre språng mellan. Det skulle egentligen vara en kombination med två språng, men då skulle jag krascha in i den efter räcket osvosvosv.
 
Hoppade banan både med långa och korta svängar, ibland blev han stark och ibland hade han ingen bjudning. Han blev trött ganska snabbt eftersom det är varmare inne och han är oklippt. Men nästa tisdag ska han klippas. Iallafall, hindrena stod på "ponnysidan" så vi använde bara halva ridhuset. Jag fick verkligen träna på att hantera problemen vi får mellan hindrena, vilket jag tyckte var bra. Mot slutet låg hindrena på 1m, ville inte ta det högre när han var trött. Jag fick ha mer ben än jag brukar behöva, men annars kändes det bra. Ut och träna konditionen bara!
 
Det såg bättre ut på filmen än det kändes, får se om jag lägger upp något klipp imorgon. Men här är några suddiga prints från filmen!
 
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin