Lite svar

Anonym
Antar att du rider på ett så kallat ponnyhack så då skulle du ju kunna prova ett skarpare hack alltså med längre skänklar o smalare över nosryggen.
 
Svar: Hacket jag red på igår var i storlek full, jag har aldrig tänkt tanken att tävla med hackamore så därför har jag inget ponnyhack...
 
Anonym
Har du någon e-post adress?
 
Svar: [email protected]
 
Allra första bilden jag tog på honom nere i Linköping
 
Nu ska jag städa klart mitt rum för snart kommer min kompis Menea och ska sova här tills imorgon. Vi ska rida och fota Kryckan så vänta er bilder!



Kommentarer
Postat av: Pernilla

Men modellen är ett "ponnyhack" det finns ju hack som är skarpare med längre skänklar o smalare över nosen vilket gör att de blir lite skarpare kan ju va värt att testa.

2013-09-14 @ 13:49:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin