Måndag

Nu har jag ganska nyligen kommit hem från stallet. Inter fick som sagt vila idag så jag tog bara in honom från hagen och borstade honom innan jag släppte ut honom igen! Jag passade även på att ta med kameran till stallet idag då det var så fint väder. Lägger ut lite bilder som jag tog senare ikväll! 
 
Annars har det inte hänt så mycket mer idag, jag har äntligen bytt "klass". Jag går kvar i samma klass men klassen är uppdelad i 2 klasser, med 2 olika mentorer så nu går jag i andra halvan av klassen. Lite komplicerat men ja, ni kanske fattar ändå.. Nu hade jag tänkt fara ut och springa en sväng innan maten, lika bra att passa på när jag har tid över! Hörs sen!
 
Ett smakprov på bilderna från idag, Inter har lite problem med att se normal ut på bild..
Tur att han är söt, haha! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin