Nu är det höst..

Nu är vi inne på september månad och det är alltså höst på riktigt nu. Tyvärr. Som ni kanske märker är jag inte något större fan av hösten, visst den kan vara mysig ibland men absolut inte när det är regn och rusk. Så småningom kommer det även frysa på i marken, men det dröjer ett tag tills dess! 
 
Om en liten stund ska jag åka till stallet, jag ska bara slänga i mig lite mat och göra mig iordning. Inter ska bara gå lite lugnt idag eftersom han gick intervaller igår. Hade tänkt mig en liten lugn tur i skogen i skritt och trav bara! 
 
Nu är det även sista chansen att fråga något på våran frågestund innan vi avslutar den, så är det något som ni undrar över, passa på att fråga nu. Ni hittar den här!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin