På rymmen med Pippi Långstrump

Sitter här helt forever alone och kollar på Pippi, man blir aldrig less helt enkelt haha. Bredvid mig har jag chips, godis och saft. Så det går ingen nöd på mig, kommer fortfarande ha matkoma imorgon...
 
Vi strök LB imorgon, så jag rider bara LA. Känns bra att bara rida en klass varje dag. Vill inte att han ska vara trött. Planen är bara att gå in och göra en bra runda. Jag har inga krav på att kvala MSV i år, så vi ser varje LA start som träning. Ska jag kvala MSV så måste jag nolla båda LAerna som är kvar den här säsongen, och det känns långt bort. Ska iallafall börja med att inte ha kavajen imorgon, så kanske kanske kanske det går bra hahaha jag är så konstig.
 
Åter till Pippi filmen!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin