Resultat

LC, 0+0 fel, 2a
Det här klassen vill jag bara dra ett stort streck över. Usch så dåligt allt var. Han var pigg och spänd på framhoppningen, lyssnade inte så mycket på mig. På banan så väntade han inte så bra, så vi kom antingen stort eller nära. Jag bara skumpade omkring på hästen och red så vansinning dåligt.I omhoppningen bara gasade jag, svängarna blev stora eftersom jag inte hade honom med mig. Väntade bara på att en bom skulle falla, men de blev visst inte så haha. På något konstigt sätt lyckades vi ta andraplatsen! Blev dessutom 7a (??) i KM :)
 
LB+5, 4 fel
Snacka om skillnad mot LC, den här klassen var sååååå bra! Han var fin både när jag red fram och på framhoppningen, han lyssnade på mig i varje språng och gick att påverka. Kom helt galet på typ alla språng på oxern, men han ställer upp lika bra som han alltid gör. På banan växlade jag upp tempot innan jag styrde på första hindret. Han väntade jättefint hela tiden och allt kändes så bra. Vi kom aningens nära på 4an, så vi petade den. Men jag är så nöjd med rundan att det inte spelar någon roll, den där bommen hade lika gärna kunnat ligga kvar. Kryckan brukar alltid ha bra marginal till bommarna, men när han väl är i dom så brukar bommarna falla också haha....
 
Då var ute-säsongen över för den här gången, och nu är det bara två tävlingar kvar i år. Bara att ladda om inför inomhusdebuten på hippo om två veckor!
 
Jag vet att jag har glömt att klippa stubbet bakom öronen..............
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin