Seg dag

Idag har jag iprincip inte gjort någonting, jag har nästan bara legat i sängen och kollat på film och serier. Otroligt tråkigt egentligen men jag har iallafall blivit lite bättre! När mamma kom hem från jobbet skjutsade hon mig till stallet och där skrittade jag Inter en liten sväng i skogen. Det gick bara bra förutom att han största delen av turen hade huvudet uppe bland molnen. Men han hade nog lite träningsvärk från loppet igår.
 
Imorgon ska jag försöka släpa mig till skolan, jag har nämligen ett prov och jag vill helst inte missa det. Men som tur är så har vi iallafall sovmorgon till kl 11 så ifall jag skulle vara risig har jag lite tid att ta igen mig! Nu ska jag snart dejta sängen, vill inte se ut som en levade zombie imorgon. Godnatt! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin