Snart är det vinter...

God kväll, nu har jag precis ätit middag och ska sätta mig med och göra bort lite skolarbeten resten av kvällen. Skolan idag var helt okej, vi hade bara 3 lektioner och dessutom sovmorgon så det har varit en ganska lugn dag!
 
Efter skolan åkte jag till stallet och red Inter, det var dressyr som stod på schemat idag. Jag skrittade först en stund och red på volter och serpentiner, gjorde halter och sånt för att få han lite mjuk och avslappnad. Även om han är ganska hård i munnen så gick det ändå helt okej. Avslutade med att trava lite på en volt, han blev dock ganska stark. Han har inte riktigt den styrkan än! 
 
Det stod på smhi tidigare idag att det skulle snöa imorgon, dom verkar dock ha ändrat prognosen nu som tur är. Men några mil härifrån snöade det tydligen imorse, helt sjukt. Det är ju bara september.. Ush, jag längtar verkligen inte till vintern.. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin