Torsdag

Jag kom hem från stallet för ca en halv timme sedan, det blev lite senare än vanligt idag då Inter hade en lös sko och jag ville inte riskera att han skulle tappa den mitt i en intervall. Om jag hade varit tvungen att hoppa av honom hade jag nog aldrig kommit upp igen, jag hade 4 (!!) par byxor på mig så jag kom knappt upp med en pall.. Är det kallt ute så är det, jag undrar dock hur jag ska överleva vintern.. Men iallafall, Inter kändes helt okej idag, han var pigg och glad som vanligt! 
 
Nu ska jag sätta mig med mina kära engelska glosor, vi har 30 glosor till imorgon men jag kan nog dem flesta så det känns ganska ändå lugnt. Och imorgon är det äntligen fredag, kärlek till det! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin