Torsdag

Ligger i soffan under mitt duntäcke och fördriver tiden med att se på PLL, men jag ska nog snart börja dra mig mot sängen då vi har skolfoto imorgon och jag vill helst inte se ut som en levande zobmie. Fredag den 13e och skolfoto, kan det bli bättre.. 
 
Iallafall, efter skolan idag så åkte jag till stallet och red Inter. Jag värmde först upp honom i skogen innan jag red 3 intervaller i backen. Intervallerna gick bara bra, men jag känner att jag verkligen börjar tappa min ridning. Det är så himla stor skillnad att rida en travhäst jämfört med en ridhäst. Blir att hårdjobba med sitsen sen när vi har hittat en häst! 
 
Nej, nu kallar sängen. God natt!
Måste även tillägga att det tog över en halv timme att skriva detta inlägg..
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin