Tråkigt väder

Regn, regn regn och åter regn. Har jag sagt hur mycket jag hatar regn? Om inte så vet ni det nu. Det har regnat hela natten men nu ser det iallafall ut som det har slutat, men enligt Yr kommer det börja regna om en stund igen... Hatar hösten mest av allt.. 
 
Idag har vi iallafall halv studiedag i skolan, vilket innebär att vi slutar runt 11. Det gjorde genast dagen lite bättre! Efter skolan hade jag tänkt åka ner på stan en sväng om det inte regnar, annars struntar jag i det.
Sen ska Inter gå lite lugnt i skogen idag, det blir ungefär som igår fast lite trav står på schemat också! Ha en bra dag! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin