Tråkigt väder..

Idag har jag verkligen inte gjort mycket alls, jag åkte till stallet vid lunchtid för att hinna rida och åka hem innan det skulle börja regna. Vilket jag på något konstigt sätt lyckades med, det duggade bara lite när jag cyklade hem! Annars brukar jag alltid lyckas vara ute när det börjar regna..
 
Inter red jag som sagt bara lite lugnt idag, det blev mest skritt men mot slutet travade jag även en bit och det gick bra. Han har börjat gå bättre i formen även på det snällare bettet nu och jag börjar även lära mig hur jag ska rida honom bättre. I början kändes han ganska stor men nu när jag har ridit honom hela sommaren har jag vant mig vid hans storlek.
 
När jag kom hem hade jag tänk fara ut och springa en sväng, men det blev dock så dåligt väder så jag orkade aldrig. Det får helt enkelt bli någon annan dag istället! 
 
Två bilder på Inter från idag, som ni ser han har lite problem med att se normal ut på bild.. 



Kommentarer
Postat av: Elin

Vilken söt tunga, haha!;)

2013-09-01 @ 20:28:14
URL: http://slowmotionphoto.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin