Trött men taggad!

Nu är jag helt slut så ska försöka att skriva inlägget snabbt. Ridpasset gick inte så jättebra, tog hackamore för att spara på mungiporna. Han var sådär envis-stark som han kan bli ibland. Då drar han bara fram huvudet (som han brukar göra i hoppningen) och skiter i mig. Fick säga åt honom ordentligt flera gånger. Tog lite trav och lite galopp, i galoppen fick jag dock till några jättefina avbrott och fattningar. Så dom är jag nöjd med iallafall!
 
När jag hade ridit klart så smörjde och packade jag, sen tog jag in Kryckan och badade honom. Han fick dessutom knoppar den här gången! Har aldrig knoppat honom innan, men dom blev riktigt fina. Men han rullade i boxen så nu är dom helt förstörda haha, får göra om dom imorgon...
 
Nu ska jag se på film med mamma och pappa, så vi hörs imorgon helt enkelt. Och glöm inte att hålla tummarna för oss i Stöckes lag imorgon!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin