13 april

Idag har jag hunnit med att rida både Inter och Peppe. Inter var först på tur och som jag nämnde tidigare var det dressyr som stod på schemat för dagen. Han gick backintervaller igår och ska gå backintervaller imorgon så jag arbetade honom bara i skritt. Fokuserade mycket på att han skulle lyssna på mig och framför allt bli mjuk i sidorna.
 
Det gick bara bra fram till det kom någon som trodde den ägde ridbanan och skulle hålla lektion precis på den delen jag red på. Det fanns ju som en hel ridbana att vara på.. Inter blev då lite ofokuserad av alla små ponnysar och tyckte den andra sidan av ridbanan var läskig så jag avslutade med att skritta en sväng i skogen istället!  
 
Tanken var att Peppe skulle gå lugnt lösgörande arbete idag, men så blev det inte riktigt. Jag och mamma gick ner till stöcke (min gamla ridklubb) och red på ridbanan där, det började redan när vi gick dit att han fick ett spel och knockade mig i huvudet. När vi väl var där var han jättespänd och inte alls rolig. Mamma longerade honom då en stund så han fick springa av sig lite överskottsenergi och efter det skötte han sig jättebra! Han var avslappnad och lugn, och det var en otroligt skön känsla att kunna avsluta passet bra! 
 
Inter idag!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin