20 april

Idag har jag hunnit med att rida både Inter och Peppe. Inter var först på tur idag och för hans del blev det bara en lugn skrittur i skogen. Jobbade han vissa bitar och vissa bitar fick han gå på lång tygel, det gick iallafall bara bra! 
 
Peppe därmot fick sig ett dressyrpass idag. Fokuserade mycket på att han skulle bli lösgjord och lyssna bra på mig. Jag red serpentiner, volter, gjorde tempoväxlingar, övergångar, galoppfattningar och sådana saker. Han var rätt fin idag men dock otroligt seg och nästan lite trött, han lyssnade inte speciellt bra varken fram eller tillbaka men gick ändå bra. Just nu får han inte så mycket kraftfoder så vi ska öka lite grann på det, förhoppningsvis blir han lite piggare då. Ett plus i kanten får han dessutom då han skötte sig super idag, han varken dummade sig eller var speciellt spänd. Framsteg! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin