21 april

Kom hem från stallet för en stund sedan och ska bara äta innan jag sätter mig och kollar på världscupfinalen som jag missade förut. Idag har både Inter och Peppe blivit ridna, Inter var först på tur och fick sig lite lätt motion idag. Jag värmde upp runt lillslingan och sedan fick han gå en lugn intervall i backen. Han var lugn och fin nästan hela tiden, lite pigg och stark i traven på vägen hem men i slutet skrittade han på i en riktigt bra form och tog ett bra stöd på bettet. 
 
Peppe fick precis som igår ett pass på ridbanan, men till skillnad från igår tog jag på mig ett par sporrar idag. Vet inte om det var dom, eller om det var blåsten som gjorde att han var lite mer laddad idag än igår. I början av passet jobbade jag på samma saker som igår, det vill säga - fokus på lösgörande arbete och att han ska lyssna på mig. Förutom att han var lite laddad och inte riktigt ville gå i den låga och långa formen jag ville att han skulle gå i, gick det bra. 
 
Vi avslutade med att hoppa ett par hinder och sedan la vi ihop allt till en bana.Vi hoppade absolut inga höjder idag utan kanske max 80 cm, ville mest känna hur han var. Han var dock något laddad och tyckte det var superkul att hoppa. Det kändes nästan som han skulle rusa iväg i någon bockserie efter vissa hinder, haha. Men med tanke på att det var första gången han hoppade ute sedan oktober/november så var inte så konstigt att han var laddad! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin