4 april

Nu har jag ganska precis kommit hem från stallet och ska snart ta och göra mig någon mat. Den här dagen har faktiskt varit ganska okej, skolan gick ganska fort och jag fick tillbaka ett prov som ändå gick helt okej. Som ett plus i kanten fick vi dessutom sluta tidigare så jag hann med den tidigare bussen!
 
Peppe skötte sig mycket bättre än igår och bråkade till förvåning endast en gång. Det gjorde väl egentligen hela passet, att han var lite spänd och tjafsig i munnen gjorde inte så jättemycket. Huvudsaken var att han skötte sig, resten kommer så småningom. Ska dock prova ett annat bett på honom imorgon då jag inte tycker han lyssnade så jättebra. 
 
Resten av kvällen har jag inga speciella planer utan jag bara ta det lugnt och njuta av att det äntligen är helg, en lugn hemmakväll alltså! Ha en fortsatt bra fredag!
 
Peppsan idag. 



Kommentarer
Postat av: Alice

Är det där stallet han står i? Såg jättefint och mysigt ut!

Svar: Ja det är det, det är jättefint! :)
Agnes och Linda

2014-04-07 @ 17:10:04
URL: http://bracken.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin