5e april

Just nu sitter jag i soffan med världens matkoma efter pizzan jag åt till middag förut. Kan nästan lova att jag kommer sitta på exakt den här platsen hela kvällen. Jag kommer helt enkelt inte orka göra något annat, haha. 
 
Idag har jag hunnit med att rida både Inter och Peppe. Inter var först på tur och det var backintervaller som stod på dagens schema för honom. När jag red ut började det självklart att regna, min vanliga tur.. Jag värmde först upp lite lätt i skogen och sedan fick han gå två lugna intervaller i backen. Han skötte sig bara bra så det var inga större bekymmer. 
 
Peppe fick bara gå lite lugnt idag, jag hade från början tänkt skritta och trava runt byn men det blev mest skritt då han inte kändes bra i munnen. När jag kom in såg jag att han hade små sår i mungiporna så kommande vecka får han gå med hackamoret!  
 
 



Kommentarer
Postat av: Vera

Stackars dig med vädret! Men vad skönt att det gick bra!

Kram

2014-04-05 @ 20:44:47
URL: http://vera.weride.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin