Ackumulator

Idag hoppar jag LB och LA. LAn är en ackumulator så det suger. 

För er som inte vet vad en ackumulator är så får man poäng för varje hinder man klarar och minuspoäng för varje hinder man river. River man ettan så får man -1 och river man 7an så får man -7 osv. Sista hindret får man välja om man vill hoppa joker-hindret som kan vara ett räcke på 1.25 med endast en bom och vattenmatta till exempel, eller en vanlig oxer. Klarar man jokern så får man mycket poäng, men river man så är man helt körd. Jag kommer inte att hoppa jokern tror jag...

Det suger att den här klassen inte kan räknas som kval till MSV, så är jag felfri så räknas det inte som ett kval. Men jag ska i båda klasserna försöka spara tid i svängarna och inte mesrida. Håll tummarna, det behövs nog haha!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin