Äntligen är det över!

Gissa vem som fick C på nationella talet?? Och gissa vem som hade A på själva framförandet?? JAAAG!! Äntligen är det över och även om jag höll på att kräkas så kändes det helt okej. Äntligen, äntligen, äntligen...
 
Dressyrträningen med Kryckan gick också bra även om det var svinkallt. Första övningen var en kvadrat med koner utställda ganska nära hörnen så att vi kunde träna rakriktning. Där var jag och Kryckan riktigt oense om ifall han skulle gå utställd eller inte. Andra övningen var på volt där bogen skulle ut. Fick till det riktigt, riktigt bra på slutet!! Men självklart var filmkameran stendöd så ingen film.. 
 
Nu ska jag duscha och se dagens avsnitt av ryttareliten!
 
Bild från min redovisning så ni kan ju gissa vad jag pratade om haha..
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin