Dag två i Vännäs

LB, 0+4 fel
Snacka om skillnad från igår, då ville jag bara gå och dö när jag kom ut från banan. Kryckan var mycket lugnare och gick att rida utan att han körde ner huvudet eller sparkade. Jag gjorde lite små missar, bland annat en innan kombinationen i grunden, men han löste det fint. I omhoppningen växlade jag inte upp tempot något utan kortade bara upp vägarna lite. Fick ett bakbensfel på näst sista hindret som var ett räcke, han blev lite slarvig i bakbenen bara. Inget alls att hänga upp sig på!
 
LA, 8 fel
Till den här klassen var han ännu lugnare, men fortfarande het. Framhoppningen gick sjukt bra så jag gick in med världens grymmaste känsla. Väl på banan tror jag att jag lyckades komma nära på varenda jävla räcke, helt seriöst. Tog ut vägarna lite väl mycket också vilket ledde till att tiden var rätt värdelös. Rev 5an som var räcke ur sväng där han helt enkelt inte hann upp med fötterna. Sen fick jag även ett skitpet på 8an också. Men det känns verkligen jättebra, Kryckan var jättefin även om jag var mindre begåvad så att säga...
 
Jag trodde aldrig att det skulle gå att hoppa LA med Kryckan inomhus i Vännäs för jag trodde aldrig att han skulle få plats, men det gick tydligen! Lite stolpe ut med bommarna den här helgen, men nu laddar vi om för på lördag rullar vi mot Sundsvall!
Alla som har bilder får gärna skriva på facebook!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin