Dagens ridpass

För att sammanfatta dagens ridpass skulle man kunna säga; fin häst men dålig ryttare. Peppe var rätt fin idag, han var lugn, nästan lite seg så jag fick rida ordentligt. Men hur jag red är en annan fråga. Jag är verkligen inte alls nöjd med min ridning idag, sitsen var värdelös och ja, allt var dåligt iprincip men man kan inte vara bäst jämt. Hästen var iallafall fin! 
 
I traven gjorde jag mycket lösgörande arbete, jag red honom i en ganska lång och låg form och gjorde många volter, serpentiner osv. Även lite tempoväxlingar vilket han faktiskt lyssnade riktigt bra på, både framåt och tillbaka. Det var nästan så att jag blev lite chockad, haha.
 
I galoppen fick jag rida ovanligt mycket för att få honom att gå i en bra galopp. Jag tog aldrig några sporrar vilket var en dålig idé eftersom han inte är speciellt känslig för skänklarna. Kan lova er att både jag och han var lite trötta efter passet! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin