Dagens träning

Måste börja med att säga att dagens träning för Micke var riktigt bra. Det var bra övningar som det för det mesta brukar vara när Micke har träning och Peppe skötte sig riktigt bra. En bra träning med andra ord alltså! 
 
Under uppvärmningen var han dock ganska spänd, tog inte stöd på bettet och sprang och kollade på allt runt omkring. Det var dock fullt förståeligt då han var på ett nytt ställe där han aldrig varit. Han slappnade iallafall av mer och mer ju längre jag red och när vi började hoppa blev han mer fokuserad. 
 
Övningen idag bestod av en lydnads/kontroll banan som faktiskt gick över förväntan. Det enda som vi egentligen hade problem med var en linje på diagonalen som var räcke - två galoppsprång - räcke - två galoppsprång - räcke - ett galoppsprång - räcke. Där var det som jag helt slutade rida och bara åkte, det resulterade till att det blev lite trångt  men min stjärna till häst kämpade på så gott han kunde. En rolig sak var att Micke tyckte att Peppe hade blivit 30-40% finare sedan förra träningen för honom, alltid kul att höra! 
 
En nöjd Peppsan efter träningen! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin