Filmer från helgen

Den här klassen gick åt helvete på alla sätt haha, förmodligen våran sämsta LB någonsin. Orkar inte ens kommentera nått om den...
 
 
Den här klassen gick mycket bättre. Dock var det såååhäääär nära att jag på riktigt tränsade av och bytte bett på framridningen, för då var han överallt och ingenstans på samma gång. Grunden flöt på ganska bra tycker jag. Synd på petet på tian, han vart lite slarvig i bakfötterna. Men annars var den här rundan riktigt bra måste jag säga!
Hör ni att speakern säger 0 fel haha?
 
 
Här var han ganska trött, men hoppade ändå bra. Mot 5an gjorde jag en "typical Agnes" som jag verkligen inte, inte, inte får göra. Sen likadant på 8an så jag fick exakt samma bakbensfel på samma hinder som i LBn. Jävla piss räcken. Blir så trött. Annars kom han lite nära på de flesta hindrena eftersom jag alltid tar den där sista onödiga halvhalten och tar ut vägarna för mycket.  Men helt okej runda även om ryttaren inte var riktigt med...
 



Kommentarer
Postat av: Sanna Bäckström

Såg dig i LA och du rider super fint Agnes! :)

2014-04-14 @ 12:00:47
URL: http://sannabackstrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin