Filmer från Sundsvall

LB
Det såg bättre ut på filmen än vad det kändes när jag red. Ett riktigt skitpet på 3an, men sånt som händer. Sen vart han även lite tittig på 6an haha...
 
 
LA
Sjukt bra runda, bland de bästa vi någonsin gjort. Som ni ser så ligger vissa hinder på 1.15-1.20, eftersom de va en ackumulator. Riktigt synd att jokern föll, hade som sagt blivit ännu en andraplats om den hade legat kvar. Börjar bli riktigt, riktigt less på att peta räcken nu..............
 
 
LA
Också jättebra runda. Trodde att jag rev 7an haha, ända tills jag svängde upp på 9an och såg att den låg kvar. Underbar känsla, endast en nolla kvar nu och förhoppningsvis kommer den snaaart!!
 
Fick en kommentar för ett tag sedan om att jag ska ta med prisutdelningen också, så den är också med nu:)
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin