Hej jag lever

Jag har inte blivit påkörd än, men det kan fortfarande hända för dom kör som dårar här borta kan jag meddela. Igår var vi på Harry Potter museet och idag har vi vart och kollat på lite olika saker samt åkt båt.

Under kvällen var vi som vanligt ute och åt, men det var dock inte våran dag. Det var inga bord lediga någonstans, det var folk överallt och alla ställen som det fanns lediga bord på hade dålig mat haha. Men till slut lyckades vi kriga till oss ett bord och det hela slutade ganska bra!

Uppdateringen lär knappast bli bättre än så här eftersom jag bara har internet på hotellet. Bilder och allt sånt kommer när jag är hemma igen eftersom det kommer ta en evighet annars. Men här kommer lite från idag:










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin