Hej jag lever..

Det här har nog varit en av dom längsta fredagarna i mitt liv. Dagen har gått otroligt sakta och jag har bokstavligt talat släpat mig igenom den, helt sjukt hur jag kan vara så trött. Förutom att jag har varit otroligt seg i huvudet hela dagen rullade skoldagen på utan större bekymmer. 
 
Efter att jag hade slutat åkte jag till stallet och red Peppe med Carro i det fina vädret. Det blev bara lite lätt motion för honom idag, red i princip bara i skritt och trav då underlaget på grusvägarna inte är det bästa. Ville inte heller rida allt för hårt då det är hoppträning imorgon. Men han skötte sig iallafall bra även om han var lite seg. 
 
Just nu ligger jag i sängen och äter ostbågar, godis, ser på serier och laddar inför träningen imorgon. Ett rätt bra avslut på en lite mindre bra dag! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin