Helgen lider mot sitt slut

Idag har det varit en rätt lugn dag, försökte plugga lite under förmiddagen men jag kan väl inte direkt säga att det gick speciellt bra. Gav upp allt pluggande och tog en pw till stallet för att ta in pappas hästar som var mer vilda än tama samt red Inter. Som jag nämnde förut var det ett dressyrpass som stod på schemat för Inter. Det var ett bra tag sedan sist så jag arbetade mest i skritt och försökte få honom lösgjord och att han skulle lyssna på mig. I skritten var han fin men i traven är det mycket kvar att jobba med. 
 
När mamma kom åkte vi till Peppe och gjorde klart allt där. Peppe fick en vilodag så jag pysslade bara om honom och gav han lite morötter. Imorgon blir det dock en tur för hans del! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin