Landat på hotellet

Usch vilken lång dag, är heeeelt slut.
 
Vi lämnade stallet vid kvart i tre. Resan gick bra även om vi hamnade lite fel just innan vi var framme på fältrittklubben där Kryckan ska bo tillsammans med några andra hästar. När vi kom fram så red jag honom lite snabbt på ridbanan, och han var så sjuuuuukt fin att ni inte förstår!! Även om jag hade tränsbettet så kunde jag rama in honom perfekt i både traven och galoppen! Känns superbra inför imorgon!
 
Sen kom vi till hotellet. Såklart var det stopp i avloppet i handfatet i just vårat rum. Men efter lite klagande så fick vi ett nytt rum. Sen åt vi och nu ska jag snart lägga mig och dö i sängen...
 
Om jag hinner så ska jag göra lite tidsinställda inlägg tills imorgon!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin