Mörbultad

Jag kan nu konstatera att jag är alldeles för gammal för att ramla av, satan vad ont det gjorde och nu kan jag knappt röra mig. Underbart. Som vanligt ska allt hända mig.. 
 
Red som sagt ut med Carro idag och Peppe skötte sig faktiskt rätt bra. Fram till att han blev rädd för tåget och slängde av mig, han gjorde världens språng så det var helt omöjligt att sitta kvar. Jag landade på min stackars svanskota och synen försvann i några minuter efteråt, men annars gick det bra. Som man brukar säga - det som inte dödar härdar. 
 
Nu ska jag plugga resten av kvällen och sedan gå och lägga mig relativt tidigt och hoppas på att jag kommer upp ur sängen imorgon.. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin