Plugg torsdag

Idag har det varit en rätt lugn dag för min del. Skolan gick ändå ganska fort även om jag var riktigt, riktigt trött på sista lektionen. Spanska sista lektionen på en torsdagseftermiddag är som en mardröm, men som tur är så är det bara några få månader kvar med spanskan, sen slipper jag skiten. Den känslan alltså! 
 
Efter skolan åkte jag till stallet och fixade klart allt åt Peppe. Jag hann dock aldrig gå en sväng med honom som jag tänkt så han fick vila. Det får bli ridning imorgon istället! 
 
Resten av kvällen har jag tänkt försöka ägna åt att plugga. Har ett prov nästa vecka och sedan veckan efter det är det både engelska nationella samt spanska kursprov. Har även ett par inlämningsuppgifter som ska vara klara om någon vecka, så saker att göra har jag allt.. 
 
 



Kommentarer
Postat av: Ida

sötnos!

2014-04-24 @ 21:42:20
URL: http://tobehappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin