Riktigt nöjd!

Idag åkte vi som sagt in till Stöcke och hoppade igenom Kryckan lite. Jag red ju som en sopa i Vännäs i helgen och plockade in honom i precis varje hinder, speciellt räcken. Så idag hade Sussi en bana med räcken och räcke in i kombination. I början var det fortfarande en tendens till för många halvhalter, men då sa Sussi att jag skulle ha mer galopp genom kurvan, och i och med det så löste sig allt!
 
Tog banan nått två varv på en meter innan jag travade av. Jag kan inte förklara känslan av att hoppa den här hästen. Känna när han skjuter iväg (gärna lite för högt över hindret), när han hoppar genom ryggen och ända ut i bakbenen. Han har sånt scoop så det är sjukt. Hur som helst så kändes han jättefräsch så nu åker vi till Sundsvall med världens bästa känsla!
 
Banan vi hoppade, endast tre hinder med fyra språng!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin