Söndag

Igår efter hoppträningen åkte jag till Inter och red honom en sväng. Det blev bara en lugn tur i skogen i skritt och trav. Jag hade tänkt avsluta med att rida lite på ridbanan men den var upptagen så den planen sket sig. Men han gick iallafall bra. I skritten gick han i en bra form men hängde sig lite väl mycket i bettet och i traven blev han ganska stark och lite kort i formen. Var dock tvungen att hålla i honom hela tiden, om jag lättade på tyglarna började han springa fortate. Travhästar... 
 
Idag ska både Inter och Peppe ridas. För Inter är det backintervaller som står på schemat och för Peppes del väntar en lugn uteritt. Resten av dagen är det plugg som gäller, hade gärna velat passa på att sola när det ändå är fint väder, men det kommer nog inte finnas någon tid över till det.  
 
Inter igår!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin