Torsdag

Det är torsdag och jag sitter och äter godis, helt klart det bästa med påsken - allt godis! Idag har jag gjort rätt mycket men ändå inte. I förmiddags red jag både Peppe och Inter, vi drog in Peppe till travet så jag kunde rida lite på ridbanan. Han var dock otroligt spänd och nervös, och blev dyngsur av svett efter att bara skrittat på ridbanan. Jag försökte allt för att få honom att slappna av men utan vidare resultat. Men det var bra miljöträning för honom iallafall. 
 
Inter red jag också på ridbanan, arbetade honom bara i skritt då han ska starta imorgon men det gick inte vidare bra. Jag tog Peppes sadel som jag använde på Inter när jag hade honom, men han var spänd och inte alls sig själv så jag tror sadeln kanske klämde lite på honom. 
 
Under eftermiddagen var jag på sjukhuset och röntgade ländryggen/svanskotan, trodde nästan att jag hade en spricka eller något för det gör så himla ont vissa stunder. Men som tur var, så var det inget. Dagens höjdpunkt helt klart! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin