Torsdag morgon

Idag är det torsdag, och jag går i skolan mellan 8.20-15.00. Spanska läraren skulle på något möte så vi får sluta 40 minuter tidigare, men jag klagar inte! När jag har slutat tar jag bussen till stallet och gör klart allt där lite snabbt innan jag far ut och rider. 
 
Det blir en uteritt även idag men idag har jag tänkt rida en annan sväng än igår. Blir bra med lite omväxling för både mig och Peppe. Annars blir nog upplägget som igår, mycket trav och galopp. Jag hoppas på att herr Peppe är på ett bättre humör idag, det blev lite väl spännande igår haha! 
 
Som ni kanske märker har jag lite bloggtorka just nu, så jag undrar: är det något speciellt ni skulle vilja läsa om? Är öppen för alla förslag! :)
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin