1 vecka..

Nu är det bara 1 vecka - 7 ynka dagar till skolan börjar igen. Som vanligt går sommarloven alldeles för fort och jag har knappt hunnit med någonting förutom att vara i stallet egentligen. Precis som tidigare sommarlov med andra ord alltså, haha. 
 
I förmiddags var jag en sväng till Vindeln och hade lilla uppkörningen, gjorde ett par missar men eftersom jag blev opererad för mindre än en vecka sedan så tycker jag ändå det gick ganska bra. Dock ska dom ju alltid mjölka pengar så dom tyckte jag behövde en körlektion till. Ni förstår inte vilken tur jag hade när jag skulle hem igen, tåget som skulle gå halv 10 var försenat så jag hann med det och slapp vänta till halv 12. Det kallar jag tur! 
 
Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Har pluggat lite teori, kollat på Gossip girl, varit till stallet en sväng och hälsat på Peppe och sedan bara tagit det lugnt. Det blir ungefär samma upplägg imorgon minus turen till Vindeln! 
 
 



Kommentarer
Postat av: Jenny Blom

Så söt bild!

2014-08-16 @ 10:03:36
URL: http://jennyblom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin