Äntligen hemma

Nu har jag precis kommit innanför dörren efter en ganska lång kväll. Efter middagen åkte jag och mamma till hippo för att hämta valsedlarna som alla tävlingsryttare ska packa. Tror det endast var 1200 stycken haha. Känns som det kommer ta år. Sedan åkte vi vidare till min kusin som fyller år idag och stannade en stund där och nu har jag som sagt precis kommit hem och ska i princip direkt gå och lägga mig. Trött är bara förnamnet hur jag känner just nu. 
 
Tidigare idag var jag i stallet och jag fick ändå ganska mycket gjort. Dock så glömde jag nyckeln till sadelskåpet som jag råkade ta hem hemma så jag får helt enkelt fixa sakerna efter tävlingen imorgon istället. Peppe fick gå ca 40 minuter i skrittmaskinen och sedan pysslade jag om honom lite innan han fick gå ut i hagen igen! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin