Bra träning som vanligt

Idag var jag som sagt iväg och tränade för Lena igen. Lika bra som alltid, man får alltid bra hjälp och hon säger vad hon tycker vilket är väldigt viktigt. Vi jobbade med att han skulle släppa vänstersidan (som vanligt), att han skulle vänta på mig, och lite avbrott. Han gick riktigt bra fram tills jag började komma åt honom på riktigt, då fick han för sig att fläkten Lena har på stallväggen som han har sätt 1000000000 gånger var livsfarlig. Han blev så sjukt tramsig och kunde inte gå förbi den där jävla väggen utan att göra världens grej av det. Den lät inte och syntes knappt. Gjorde sen lite galoppfattningar och avbrott, i höger varv tramsade han fortfarande runt fläkten även om jag fick till det till slut, i vänster däremot var han hur fin som helst! Hahaha jag fick beröm för mitt tålamod, once in a lifetime moment..
 
Sen grattis till min klubbkompis Saga som tog SM-silver idag! Meja kom runt finalbanan med endast ett tramp i vattnet som var sista hindret, och hon är bara 10 år. Nu ser jag livesändningarna därifrån i efterhand på Horse1, snart kommer Oskar. Mer än så har jag inte planerat idag:)
 
Första tävlingen
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin