Dag 1

Hej på er! Just nu sitter vi på restaurang och har precis ätit middag, och jag lovar er; det var inte sista gången den här veckan ni hörde det. Vi har som sagt inget internet i huset utan jag kan endast blogga när vi är ute och äter. Några tidsinställda inlägg hann jag inte heller fixa innan vi åkte men men! 

Idag har vi legat vid stranden i princip hela dagen. Iallafall från 12-6 och jag har faktiskt redan fått lite färg! *happy face* Imorgon lär vi också spendera hela dagen vid stranden men det är ju skönt så jag klagar inte! 

Brukar alltid vara jättedålig på fota när vi är utomlands men jag ska försöka ta lite mer bilder och visa den här gången! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin