Dagen lider mot sitt slut

Idag har jag gjort ganska mycket jämfört med tidigare dagar den här veckan. Eller mycket och mycket, man får väl tolka det som man vill. Efter lunch for jag till frissan och kapade av håret. Klippte bort en bra bit så nu är det mycket fräschare och mycket kortare. Har inte haft så här kort hår på flera år men jag vänjer mig nog snart! Åkte sedan ner på stan en sväng men som vanligt hittade jag ingenting, suck. 
 
Nu ikväll åkte jag och mamma till stallet. Peppe gick en stund i skrittmaskinen och jag fixade några saker inför hästloppisen på söndag. Peppe har även varit på egna äventyr idag... Han slet sig när vi skulle gå till skrittmaskinen och sprang tillbaka ner till hagarna igen, men vi fick fast han som tur var. Knashäst. 
 
För övrigt så har jag sett klart Gossip Girl idag, är dock lite besviken på den otroligt dåliga avslutningen men annars var det en riktigt bra serie. Mitt största bekymmer för tillfället är dock vad jag ska börja se för serie nu. Alla serier jag ser på har uppehåll och börjar inte för än i höst så det är lite segt om ni frågar mig. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin