Full dag

Kom hem från stallet för ett tag sedan och har egentligen bara hunnit med att duscha, äta och nu landat i soffan med datorn. Jag har haft ganska fullt upp idag och har inte suttit vid datorn på hela dagen där av den låga uppdateringen från min sida. Det skulle ju dock underlätta lite grann om bloggappen kunde fungera någon gång, men det händer väl inte för än grisar kan flyga. Haha. 
 
Imorse åkte vi in med Peppe till hippo så Ingela kunde rida honom. Även om det gick bra igår så tycker jag nästan att det såg ännu bättre ut idag! Han var piggare, lyssnade lite bättre på henne och var mer avslappnad. I slutet fick han även skutta över några små hinder vilket han tyckte var lajbans och det såg bara bra ut! 
 
Resten av dagen har jag spenderat på hästloppis och kollat på ponnytrav, det var dock otroligt lite folk där men vi fick lite sålt iallafall. Bättre än inget helt klart! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin