Genrep inför helgen

Igår åkte jag och mamma in till hippo med Peppe för att hoppa lite inför helgen. Jag har bara ridit 1 gång på två veckor och inte hoppat på tre veckor så jag var något ringrostig och jag känner även att jag har tappat ganska mycket ork på grund av operationen. Utan att överdriva kände jag mig helt utmattad efter att jag hade ridit, haha.

Peppe kändes iallafall ganska bra, han var lite tjafsig i munnen på det bettet jag red på, så till helgen tar jag hans vanliga bett + träns. Han var dock lite som han kan vara ibland och dog i väg efter hinderna så jag vågade aldrig riktigt rida på honom ordentligt eller ge speciellt mycket eftergift. Men nu när han har fått hoppa av sig lite så håller han sig förhoppningsvis i skinnet på söndag!

När jag travade av var han dock otroligt spänd och hoppade i luften flera gånger, och oj vad sur jag blir på honom när han ska hålla på att fjanta sig. Minsta lilla ljud och han hoppar bokstavligt talat rätt upp i luften. Tur han är fin!

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin