Halkbanan - check

Japp ni läste rätt - jag överlevde faktisk halkbanan och den var inte alls lika farlig som jag trodde. Men jag kan inte direkt påstå att det var lika roligt som alla säger att det är, eller så är jag bara otroligt tråkig, haha. Nu är den iallafall bortgjord och det känns otroligt skönt. 
 
När jag kom hem däckade jag i soffan en stund och sedan efter middagen åkte jag och mamma till stallet. Peppe fick gå ca 40 minuter i skrittmaskinen idag och sedan pysslade jag om honom lite! Bra för honom att ta det lite lugn idag efter att ha blivit riden både i lördags och i söndags efter en kortare "vila". Förhoppningsvis kommer vi kunna köra på som vanligt efter imorgon! 
 



Kommentarer
Postat av: Olivia

sv. åh vad segt :( Men då har du en dag kvar iaf ;)

2014-08-19 @ 06:43:41
URL: http://oliiviiagustavsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin