Här var det dött

Hej bloggen!
Jag är fullt medveten om att uppdateringen här är minst sagt dålig just nu. Men eftersom jag bara sitter hemma och ruttnar på dagarna har jag inte alls mycket att blogga om. Ska dock försöka bättra mig och klura ut något vettigt att blogga om! Idag har jag inte alls gjort mycket förutom att se serier och packat valsedlar. Dagens höjdpunkt var dock en Ben&jerrys, helt underbart god var den - och det bästa av allt, jag har en till imorgon också!! 
 
Saknar dock min lilla polle men förhoppningsvis dröjer det väl inte allt för länge innan jag får träffa honom igen. Han blev som sagt vaccinerad igår och har varit lite hängig både idag och igår så i helgen får han bara ta det lugnt och gå i hagen. 
 
För övrigt ser jag ut så här just nu och kommer göra det i 1 vecka till. Värt att nämnas att det ser värre ut än på bilden. Kulskoj. Som ni kanske förstår håller jag mig inomhus så länge ;-)
 
 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj stackars:( vad har du gjort för operation??

2014-08-08 @ 20:59:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin