Hovslagare

Idag var det bara att vakna 6.30 och fara med Kryckan till Evidensia för att han skulle få nya skor. Det gick okomplicerat (därför vi åker dit) så det var skönt. Dock mår jag alltid illa i flera timmar efter att jag har varit där, hatar det stället så obeskrivligt mycket. Allt från lukten till dom små boxarna med papper i.
 
Sen har jag faktiskt varit på draggen, hjälpte Alicia lite med sitt skåp. Låg och sov och undrade vad jag egentligen höll på med. Tänkte byta skåp men såklart var det nån sur människa i servicecenter som sa "kom tillbaka imorgon". Fan heller. Eller jo kanske, för jag tänker inte ha mitt skåp i tvåan för det är sämst och långt ifrån mina kompisar. Tänker kriga för detta.
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin