Inte vår dag idag

Träningen gick dåligt, behöver inte säga så mycket mer. Det var en bra övning och det hade varit kul om det hade gått bra haha, no shit. Det var studs på volt, och en massa småhinder med en om framför. Men bommen låg inte så att dom fick plats med ett med ett språng mellan den och hindret, utan den skulle bara hjälpa till att bromsa och se till att dom går av närmare hindret. Kryckan tyckte dock att den där bommen var helt onödig, så han hoppade av innan bommen 99 gånger av 100 haha.
 
Hoppningen i höger varv gick helt okej, men i vänster varv var allt pannkaka. Hade pelhamet vilket kändes som ett ganska bra beslut, men eftersom det är rakt så kan jag inte ställa och böja honom i sidorna/nacken på samma sätt som på tränsbettet. Det innebar att han var alldeles för rak i kroppen, landade i fel galopp och fulsparkade. Fick göra femtioelva avbrott och fatta ny galopp. Det gick bättre när vi hoppade hela banan, men bra var det inte. Bryt ihop och ladda om inför Micke i helgen!
 
Inte kunde jag testa Micklem-tränset heller eftersom vi köpte fel storlek. Köpte full när han skulle behöva cob. När man köper ett såpass dyrt träns vill man ju att det ska sitta bra också, så vi far och byter det imorgon/på lördag!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin