It's hard to beat someone who never gives up

Min morgon har inte varit bra alls. Stod och gjorde en smoothie till frukost, men det slutade med att jag spydde, tappade mitt favoritlipsyl i toan (efter att jag hade spytt) och nu har jag jätteont i huvudet. Läste om världens bästa klubb i tidningen också, vilket var väldigt kul!
 
Vid halv sju är det hoppträning i stöcke, förhoppningsvis kan jag rida om huvudvärken bara släpper lite till. Kul ska det bli iallafall:)
 
Nu sitter jag och kollar equipe från SM, och håller alla tummar jag har för stöckes tre ekipage som är där. Alla gick nolla igår i warm up klassen, och nu är det alltså första kvalet. Får dock panik över stilbedömningen, för ibland skiljer de 0.1 poäng och då är ju det avgörande eftersom de senare räknas om till fel osv. Nej jag orkar inte ens prata om de, blir så less....
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin