Jag älskar dig!

Detta är ett speciellt inlägg. Det är varken Agnes eller munskadade Linda utan Oskar! Vem fan är Oskar tänker ni säkert. Jo jag är sen 14 dagar sen Agnes  pojkvän, och om min matte stämmer är det två veckor. Grattis till oss! Och jag ska redan nu klargöra att det var jag som kontaktade Agnes. Och redan då var hon värdelös på att svara. Det är säkert många som känner samma sak. Vi träffades i Göteborg( ja, jag vet, bra ställe att träffas på) för våra småbröder spelar i samma fotbollslag. Men min brorsa är ett år yngre, vad vill jag ha sagt med det kan ni räkna ut själva. Vi hade vår första "dejt" på Liseberg. Första kvällen lärde vi känna varandra och hade allmänt trevligt. Varför vi kunde vara på Liseberg var för att våra bröders lag sög och åkte ut. Vi bestämde oss för att träffas igen och då kysstes vi för första gången. Det var i kön till Balder. Kanske inte det mest romantiska stället men det spelar ingen roll!
 
Nu är vi ihop och som tur bor vi inte långt ifrån varandra. Jag älskar henne för att hon är hon, hon är inte kaxig, låtsas inte vara någon och har underbart fina ögon. Hennes häst är också ett plus. Jag visste inte vem hon var innan och hon visste heller inte vem jag var. Vi går på samma skola vilket gör att vi kan träffas mer. För det är jobbigt att vara ifrån henne!
 
Nu vet jag inte vad hennes läskiga bloggmate tycker om detta men tydligen går hon i samma hus på Dragonskolan som mig så jag antar att vi lär ha en del trevliga samtal detta år. Och varför jag tycker att hon är läskig är för att hon visste vem jag var och skickade en bild på mig till Agnes. Ja ni hör, riktigt läskig. Sen kan ni gärna skicka blommor till henne, men skicka inte choklad för hon får bara äta mat ur ett sugrör. Tydligen är båda två rätt duktiga på hästhoppning. Själv fattar jag inget om hästhoppning. Jag gillar innebandy och Liverpool! Dock så gillar hennes pappa, hennes lillebror och lillasyster om Arsenal vilket gör att vi kommer ha en hel del heta diskussioner om fotboll och Premier League! Vilket jag ser fram emot! Så om du läser detta Henrik vet du vad som kommer!
 
Hoppas ni njutit av att läsa detta för jag njöt av att skriva detta. Detta är inte mitt sista inlägg, sanna mina ord!
/Oskar Konradsson. 
PS. Om du läser detta Linda så bli inte arg, jag vill bara vara vänlig och ge era läsare något att läsa nu när du är lite smått skadad.
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin